Singles day 11 november – (11/11) Världens största shoppingdag

Singles day 11/11 2021
Vi tipsar om de bästa erbjudanden på singles day.

I Sverige har traditionellt mellandagarna varit den stora utförsäljningsperioden och sedan några år tillbaka har även black friday och cybermonday blivit populära i Sverige både bland konsumenter och handlare.

Men sett ur ett globalt perspektiv är Singles Day större än mellandagarna och Black Friday. Faktum är att Singles day, 11 november är världens största shoppingdag.

Singles day inträffar alltså alltid 11 november och uppstod från början i Kina som en protest mot Alla hjärtans dag på 1990-talet. Nu har det vuxit till världens största shoppingdag.

Valet av datum kommer sig antagligen av att det är ett datum med idel ettor.

Och kanske singles day inte bara får betydelse för ensamma singlar som ska trösta sig med prylar utan datumet ligger också bra i tiden som en upptakt inför julhandeln.

Det blir en bra chans att göra fynd inför julen för den som vill vara tidigt ute och för butikerna och transportföretagen blir det en bra möjlighet att sprida ut försäljningen över en längre period.

Här är några tidigare erbjudanden från singles day den 11/11 tidigare år

11% rabatt hos coolstuff med koden singlesday11

11% rabatt hos gasello med rabattkoden SINGLESDAYTIMARCO

Rabattkod 11nov gav 11% rabatt hos lindex under singles day 11/11 2018 Kan inte kombineras med andra kampanjer eller rabattkoder.

Rabattkod TREATYOURSELF gav 20% rabatt hos ideal of Sweden.

Hitta fler rabattkoder till singles day här>>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *